ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ювентус наема професори по право в своя защита

0
Ювентус
БТА

Ювентус може и да не се подсили през последния трансферен прозорец, но ръководството на тима ще направи всичко, за да защити клуба от обвиненията, които налегнаха „бианконерите“.

„Старата госпожа“ беше наказана с лишаване от 15 точки в Серия А, а дори се заговори, че може да се отнемат още 20 от актива на Макс Алегри и компания.

Новото ръководство вече действа по защитата пред Съвета на Италианския олимпийски комитет. Това е най-висшата спортна съдебна инстанция на Ботуша.

Нещо повече – Ювентус е ангажирал някои от най-добрите адвокати в областта не само на Апенините, но и в цяла Европа.

Първоначално Юве нае Маурицио Белакоса и Дейвид Санджорджио да ги защитава, но информация на „Calciomercato“ съобщава, че двамата ще бъдат подкрепени от професорите по право Анджело Кларис и Нино Паулантонио, които са реномирани експерти в административната област.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.