ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юноши на Ботев Пловдив се стягат за дебют

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев Пловдив доиграва сезона и това ще даде възможност на временния треньор Стефан Стоянов да пусне в оставащите три мача някои от талантливите юноши на клуба, които до този момент са играли само за дубъла. В домакинската среща със Славия в понеделник шанс да дебютират със свещената жълто-черна фланелка ще имат пет рожби на „канарчетата“.

Това са вратарят Стефан Смъркалев, защитника Мирослав Георгиев, халфа Мартин Ситев, нападателя Константин Павлов и универсалния Димитър Папазов.

Който и от тях да се появи на терена, със сигурност ще бъде посрещнат с мощни овации от страхотните фенове на Ботев Пловдив, които са зажадняли да гледат как кадри на „канарчетата“ играят за представителния тим.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.