Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юноша на ЦСКА си тръгна от клуба

0
Радослав-Живков

Юношата на ЦСКА – Радослав Живков, е разтрогнал своя договор с „червените“, научи Nostrabet.

През есента Живков игра за столичния Септември под наем, като за тима от „Красна поляна“ записа девет мача за първенство и един за Купата (срещу ЦСКА, който държеше правата му доскоро), без да отбележи попадение.

Най-вероятно кариерата на 23-годишния нападател отново ще бъде обвързана със септемврийци. Очаква се в идните дни двете страни да се разберат за постоянен договор и той да подсили състава на Светослав Петров в борбата за спасение.

Въпреки че е преминал всички юношески гарнитури, Живков ще се раздели с ЦСКА с едва 6 записани мача за представителния тим, като те бяха между честите му периоди под наем.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.