ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юнайтед отнесе Нотингам и обезсмисли реванша

0
Маркъс Рашфорд
Снимка: Twiiter

Отборът на Манчестър Юнайтед за пореден път потвърди, че се намира в страхотна форма и е способен да се справи с всеки съперник. Явно подопечните на Ерик Тен Хаг искат да останат в историята през този сезон, като спечелят трофеи.

Юнайтед показа привлекателното си лице и разби като гост Нотингам с 3:0 в първи полуфинален сблъсък от турнира „Карабао Къп“. Маркъс Рашфорд продължи да бележи и откри резултата още в 6-ата минута с майсторски удар. Последното ново попълнение на тима Ваут Вегхорст удвои в 45-ата минута, а класиката оформи Бруно Фернандеш с красиво попадение в 89-ата минута.

Домакините също имаха шансове за гол, но не се възползваха от тях, а и техен гол бе отменен заради засада.

Така Манчестър Юнайтед обезсмисли реванша на „Олд Трафорд“ на 1 февруари и в спор за Купата в турнира ще срещне Нюкасъл или Саутхемптън.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.