ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юго Лорис за Дибу Мартинес: Аз не бих могъл да се правя на глупак

0
Юго Лорис
БТА

Юго Лорис сподели, че не би могъл да се „направи глупак“, когато го попитаха за мнението му за провокациите на Емилиано Мартинес. Вратарят на Тотнъм Лорис и този на Астън Вила Мартинес допуснаха по три гола в течение на 120-минутния финал в Катар, който стана първопричина за този въпрос към Лорис в негово интервю.

По време на дузпите, които Аржентина спечели, Мартинес спаси удара на Кингсли Коман и изигра значителна роля за това Орелиен Чуамени да пропусне.  

Между наказателните удари аржентинецът използва различни тактики за отвличане на вниманието на опонентите, а Лорис, който допусна да влязат и четирите бити дузпи, сподели, че не евпечатлен от противниковите номера и го заяви в прав текст пред „Екип“.

„Има някои неща, които не мога да направя“, каза Лорис пред L’Equipe. „Да се направя на глупак при гол, да разстроя опонента си или да пресека границите на нормалното… Просто не мога да направя това. Аз съм твърде рационален и честен човек, за да тръгна по този начин. Не знам как да печеля така, въпреки че наистина не исках да губя по начина, по който в крайна сметка се случи“, заяви Лорис, който преди броени часове прекрати кариерата си ца националния тим на Франция.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.