ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ясни са топ типстърите в играта с прогнози Nostrabet Tipsters League сезон 3

0
nostrabet tipsters league сезон 2023/2024
Nostrabet Игра с прогнози сезон 3 - 2023/2024

Играта с прогнози Nostrabet Tipsters League сезон 3 приключи! Кампанията 2023/2024 има своя топ 5, които си разпределиха и наградния фонд за генералното класиране. Бързам да съобщя и за NOSTRABET Tipsters League – EURO 2024 играта с прогнози, която организираме във връзка с Европейското първенство по футбол в Германия това лято. Очакваме ви!

Сезонът беше изпълнен с доста емоции, като във всичките 9 месеца на активност на играта станахме свидетели на немалко обрати. След края на сезон 3 е време за равносметка, а нека я стартираме с финалното класиране:

  • 1 място: Asen Vandev (87 461 точки)
  • 2 място: Боряна Стаменова (27 984 точки)
  • 3 място: Todor Hristov (27 064 точки)
  • 4 място: Kala Family (23 252 точки)
  • 5 място: Веско Георгиев (22 442 точки)

Класиралите се в топ 5 участници вече получиха своите награди от играта. Целият екип на Nostrabet поздравява всеки един от тях за успешното класиране и им желае още бъдещи постижения!

Колкото до равносметката за всеки един от участниците в първата петица на генералното класиране, започвам с първенеца – Asen Vandev. Той събра най-много точки в рамките на играта и беше на първото място в цели 3 от 9-те месечни игри в рамките на сезон 3. Той спечели първото място през Ноември и Декември 2023, както и през Януари 2024. Впечатление в играта на Vandev прави фактът, че играе на голям брой мачове и дори след наложения лимит на максимален брой мачове за прогнозиране на месец на 500, той все пак успя да покаже добри резултати и няколко пъти до края на сезона беше в топ 10. Именно постоянството беше ключът в крайния успех на Asen Vandev, защото в играта му се забелязваха месеци с много на брой прогнози, но слаб актив от точки, а в други случаи – многото на брой прогнози му носеха по-голям успех. Класирането през отделните месеци на играта го доказва.

Боряна Стаменова защити честта на дамите в играта с призовото си място в крайното подреждане. Тя показа завиден усет в продължение на целия сезон и макар да не спечели нито едно от месечните класирания, се отчете с едно 9-то място, една 6-та позиция и второ място през Февруари тази година. Редно е да отчетем, че постоянството на Боряна в прогнозирането ѝ донесе втората позиция в генералното класиране.

Todor Hristov допълва призовата тройка в крайното подреждане. Той се отчете с второ място в подреждането през Декември и трета позиция през Януари. Силното представяне в два от месеците на сезон 3 на играта бяха достатъчни на Todor Hristov да заеме третото място в крайното подреждане.

Продължаваме напред към четвъртата позиция, която се заема от Kala Family. Второ място през Април и първа позиция в месечното класиране за Май донесоха четвъртото място в генералното подреждане за Kala Family. Ако трябва да отбележим участника с най-горещо представяне в последните седмици на играта, това е именно Kala Family. Браво!

Веско Георгиев е нашият участник, заел петата позиция в крайното класиране. Първото му призово класиране през сезона дойде през Декември, когато завърши на 5-то място. На следващия месец, през Януари, Веско завърши на 6 позиция, а през Март финишира седми. Именно тези успешни месеци му помогнаха да завърши в призовата петица на генералното класиране.

В продължение на целия сезон станахме свидетели на 7 различни участника, които спечелиха първото място в месечните игри. С най-висок актив от точки в месечните класирания се разписа Здравко Илчев, който завърши първи през Септември 2023 с цели 19 698 точки. Едва ли ще има изненадани с приза за участник с най-много прогнози, това е потребителят Asen Vandev. Редно е да отчетем и представянето на Мери Джамбазова през месец Април, когато тя зае първото място в крайното класиране за месеца с едва 32 прогнози.

Сезон 3 на Nostrabet Tipsters League отново показа, че в България има хора, които разбират от футбол. Мъже, жени, всеки със своята стратегия за игра. Къде по-успешни, къде – не. Очакваме ви в играта за Евро 2024, която освен всичко бележи началото на експанзията на Tipsters League от Nostrabet на световната сцена! Успех на всички!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.