Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рексъм нанесе първа загуба на Ман Юнайтед в летните им контроли

0
рексъм манчестър юнайтед
Снимка: БТА

Отборът на Манчестър Юнайтед допусна изненадваща загуба в контролата си срещу четвъртодивизионния Рексъм. Отборът от Лига 2 на Англия победи 20-кратните шампиони с 3:1, като това бе първа загуба за „червените дяволи“ в американското им турне и втори пореден успех за Рексъм в контролите им в САЩ.

Ерик тен Хаг заложи изключително на юноши и млади играчи, които рядко попадат в стартовия състав. Големите звезди на Юнайтед получиха почивка и тов се отрази на крайния резултат. Рексъм откри резултата в 29′ след гол на Елиът Лий, а 7 минути по-късно „червените дракони“ вкараха втори гол чрез Аарън Айден.

Манчестър успя да върне един гол в самия край на първата част благодарение на Марк Хурадо. Втората част започна с 10 смени от страна на Фил Паркинсон, а в 47′ дефанзивният полузащитник на Манчестър Даниел Гор получи директен червен картон за глупаво и остро нарушение. Крайният резултат бе оформен в 69′ от Сам Далби.

Следващата контрола на Манчестър Юнайтед е срещу Реал Мадрид на 27.07, докато следващият спаринг на Рексъм е срещу втория отбор на Филаделфия Юнион на 29.07.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.