50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уулвърхемптън разпиля анемичен Ливърпул на „Молино“

0
Уулвърхемптън
Twitter.com

Ливърпул загуби с 0:3 като гост на Уулвърхамптън, отборът с най-слаба атака във Висшата лига и започнал срещата от зоната на изпадащите. 

Мохамед Салах излезе за своя мач №200 в елита на Острова. Двубоят започна динамично, и още в петатавминута „вълците“ вече водеха с 1:0.


Сарабия изведе добре Хуан, който опита центриране отдясно, но топката се отби в краката на Матип, след което докосна и далечната греда и влезе във вратата на Алисон.


Агонията на Ливърпул продължи в 12-ата минута, когато Доусън беше точен от 7-8 метра за 2:0. До почивката и двата тима имаха своите шансове, но до нови попадения не се стигна. 

След подновяването Уулвс направи преднината си класическа чрез Рубен Невеш в 71-ата минута. Гостите имаха изцяло инициативата, но така и не намериха път към вратата на съперника си поне за почетен гол. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.