ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINEGG оферта до 100 Free Spins от Winbet

0
WINEGG Бонус Free Spins от Winbet
Уинбет Оферта WINEGG за Великден - до 100 Free Spins

Winbet.bg отбелязва Великденските празници чрез специален бонус – WINEGG. Чрез него всеки регистриран играч ще може да активира до 100 Free Spins всеки ден в периода на активност на офертата. Това ще рече, че може да активирате бонуса не веднъж, а цели 4 пъти! Още по-добрата новина е, че предложението идва без условия за разиграване на евентуалните печалби от безплатните врътки.

Вземи своята WINEGG Изненада

Периодът на активност на офертата е от 2 Май 2024 до 5 Май 2024. Всеки, който направи успешен депозит по сметката си в този период, автоматично се включва в промоцията и ще може да отвори WINEGG еднкоратно в рамките на деня. Бонус изненадите включват до 100 броя безплатни завъртания.

Имайте предвид, че ежедневните Уинбет бонуси са обвързани с ежедневни депозити в рамките на промоционалния период. Това ще рече, че ако депозирате на 2 Май, ще получите офертата си на следващия ден – 3 Май. Ако депозирате във всеки един от дните 2, 3 и 4 Май, ще получите допълнителни до 100 FS на 6 Май.

Безплатните завъртания ще бъдат налични за игрите на EGT Digital и Amusnet, а печалбите, които са реализирани с тях, няма да подлежат на разиграване. Те ще бъдат спечелени във формата на кеш сума по сметката на играчите.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.