ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET Залог Без Риск за мачовете на ЦСКА

0
winbet бонус залог без риск за ЦСКА
Уинбет Оферта: Залог без риск за мачовете на ЦСКА до края на сезона

WINBET предлага специална оферта, която ще важи за всички мачове на ЦСКА до края на сезона. Офертата се нарича „Залог без риск за ЦСКА“ и дава възможност на потребителите да вземат до 100 лева залог без риск или до 20 лв безплатен залог при гол на ЦСКА до 33 минута на техен мач.

Как точно работи този Winbet бонус и какви са правилата към него, ще ви разкрия в следващите редове.

Към Winbet Спорт

Офертата „Залог без риск за ЦСКА“ е активна за всички предстоящи мачове на ЦСКА до края на сезон 2023/2024 в Първа лига. За да се класирате за офертата, трябва да изпълните изискванията за квалифициращ залог. Класиращите се залози трябва да отговарят на няколко условия, които биват:

  • Само единични залози
  • Само на пазар „Краен резултат“ или „Краен резултат 0% марж“
  • Само залози преди началото на мач
  • Минимален залог – 5 лева

Ако вашият залог отговаря на посочените изисквания, има шанс да се класира за офертата на Уинбет. Самата промоция може да възстанови направения от вас залог или да ви донесе фрий бет, което се случва спрямо определени критерии. Ето и какви са те:

  • Ако ЦСКА отбележи гол до 33-та минута на мача, но НЕ СПЕЧЕЛИ срещата, залогът ви се възстановява до максимум 100 лева.
  • Ако ЦСКА се разпише до 33-та минута на срещата и СПЕЧЕЛИ мача си, Уинбет ще кредитира безплатен залог към вашата сметка. Неговата стойност ще зависи от сумата на залога, която сте използвали. При залог между 5 и 50 лева получавате 10 лева Free bet, а при залог над 50 лева може да спечелите 20 лв безплатен залог.

Анализирайки функционалността на този бонус, мога да отчета, че при всички положения ще получите бонус от Уинбет, като единствено трябва да се надявате на ранен гол в полза на ЦСКА, до 33-та минута на мача.

Запомнете, че само първият квалифициращ залог към конкретен мач важи за офертата, а също така при използване на кеш аут, няма да се класирате за нея. Нужно е залогът ви да се уреди стандартно като печеливш или губещ, в зависимост от вашата прогноза.

Ако получите безплатен залог, ще може да използвате сумата му наведнъж или на части, като той ще важи за залози на спортни събития преди мач или на живо. Ако спечелите с него, ще получите само чистата печалба от залога. Срокът за активиране на получения free bet е 2 дни, а след това разполагате с още толкова, в които да го оползотворите.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.