Inbet
Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET вижда лесна победа на Ливърпул над Кристъл Палас

0
Контастнинос Цимикас и Харви Елиът
Снимка: БТА

Ливърпул приема Кристъл Палас в неделя (14 април) от 16:00 часа. Двубоят е от програмата на английската Висша лига.

Възпитаниците на Юрген Клоп са сериозен фаворит на букмейкърите за спечелването на три точки. В родния оператор уинбет онлайн дават коефициент 1.22. Равенството е оценено на 7.00. Успех на гостите би изплатил залозите умножено по 12.00.

Ливърпул загуби тежко у дома от Аталанта в четвъртък и до голяма степен отписа шансовете си в турнира Лига Европа. Сега отборът ще иска да се извини на феновете си със силно представяне срещу корав съперник.

Палас е на приливи и отливи през сезона и ще се надява да изненада колоса на „Анфийлд“. Гостите ще разчитат на контраатаки.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.