ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet счита, че Гърция ще се справи с Казахстан

0
Гърция
Снимка: БТА

Гърция и Казахстан са на две крачки от класиране за Европейското първенство в Германия през лятото. Двата отбора се срещат в директен плейоф, след който спечелилият ще има нужда от само още един успех, за да подпечата визата си. Срещата между южната ни съседка и казахстанците е в четвъртък (21 март) от 21:45 часа българско време.

Букмейкърските къщи очакват Гърция да постигне победа, като коефициентът в уинбет онлайн за домакините е 1.47. Равенството е оценено на 4.33. Успех за Казахстан би изплатил умножено по 7.75.

Лятото гърците ще отбележат точно 20 години от европейската си титла. Спомените за онзи знаменит триумф, когато никой не включваше „елините“ в сметките, все още са живи. Новата генерация обаче също иска да се докаже.

За Казахстан би се приело като огромен успех да се класира на голям форум. В страната отчитат сериозно развитие на футбола последните години и са оптимисти.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.