Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet счита Аталанта за твърд фаворит срещу Фрозиноне

0
Аталанта
Снимка: БТА

Аталанта приема Фрозиноне в последния мач от кръга в Италия. Сблъсъкът в Бергамо е в понеделник (15 януари) от 21:45 часа. Домакините са считани за сериозен фаворит преди първия съдийски сигнал.

Повечето букмейкърски къщи не дават особено щедър коефициент, като ставката гравитира около 1.40. Именно толкова е и на winbet.bg, където има ранно изплащане при два гола преднина.Това увеличава статистически печалбите, защото всеки отбор допуска изравняване рано или късно. Ставката за реми е 4.75, докато успех на гостите би изплатил залозите умножено по 7.00.

Аталанта се представя на приливи и отливи, заради което заема незавидното осмо място. Класата на отбора не отговаря на тази позиция във временното класиране. „Нерадзурите“ ще търсят задължителна победа, която би изравнила актива с петия Лацио. Амбициите на „богинята“ е да играе в европейските клубни турнири следващия сезон.

Фрозиноне заема 15-а позиция с четири поредни загуби. Последната победа за първенство датира от 26 ноември, а вече сме януари… Ако играчите не вземат мерки, съвсем скоро може да ги видим в борба за оставане в елита.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.