ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet предвижда победа на Ливърпул над Астън Вила

0
Мохамед Салах и Джарел Куанса
Снимка: БТА

Ливърпул гостува на Астън Вила в понеделник от 22:00 часа. Двата отбора ще играят в мач от 37-ия кръг на английската Висша лига.

Мърсисайдци са в ролята на фаворит. Коефициентът за тяхна победа в уинбет онлайн е 1.70. Равенството е оценено на 4.75. Ставката за успех на Вила е 3.80.

Домакините отпаднаха изненадващо от гръцкия Олимпиакос в полуфиналите на Лига на конференциите и настроението в отбора е минорно. Унай Емери все пак води Астън Вила към един от най-силните сезони на клуба през този век.

В момента „виланите“ са четвърти на 11 точки зад своя съперник. Преднината от петия Тотнъм е 4 пункта. Така мечтата за участие в Шампионска лига през следващия сезон е съвсем реална,

Ливърпул ще изпрати своя мениджър Юрген Клоп в края на месеца. Все още обаче има работа за вършене и след това ще се правят равносметки.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.