ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet предлага коефициенти за нов президент на БФС

0
бОяна бфс
Снимка: Lap.bg

Изпълкомът на БФС се събира на 27 ноември (понеделник) и очакванията са Борислав Михайлов да подаде своята оставка. На заседанието ще бъде насрочен нов Конгрес за избирането на ръководство на централата. Темата представлява голям общетсвен интерес.

В една от българските букмейкърски къщи вече има опция да се посочи временният председател на БФС. По традиция от уинбет проявиха оригиналност и излязоха с пазари, които не са налични при конкуренцията. Фаворит да замести Михайлов е Михаил Касабов с коефициент 1,65. Ставката за Георги Иванов-Гонзо е 3,00, а Христо Запрянов е с 3,50.

Според букито шансовете на Емил Костадинов са равни на 5,00, а на Румян Вълков е оценен на 10,00. За опцията „друг“ ставката е 6,00. Все пак всички тези предположения биха били оценени с 1,00, ако Боби Михайлов не подаде своята оставка.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.