ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уинбет предлага иновативни престрелки между нападатели

0
Ерик Халанд Манчестър Сити
Twitter

Феновете на интересните спортни прогнози имат ново любимо предложение. Ако залаганията на краен изход, брой голове, картони или ъглови удари са ви омръзнали – то следващите редове са за вас.

Става въпрос за състезание между двама нападатели или дори голмайстор и цял отбор, кой ще отбележи повече в даден ден. Българският букмейкър уинбет онлайн избира два любопитни мача и броят голове, отбелязани по време на тях, заформя тази игра.

Новият формат за залози не се предлага от нито един друг букмейкър в България. Той може да бъде октрит ежедневно за най-интересните срещи и първенства. Не е задължително двата отбора участници да са от една лига. Преди няколко дни Уелтън от Левски беше изправен срещу Виктор Осимен от Наполи.

Голямо значение имат и съперниците на избраните нападатели. Ако голаджиите ще играят срещу слаб отбор, то става по-вероятно за тях да отбележат повече голове във въпросния дуел срещу другия нападател. За Шампионска лига от win bet online пък веднъж бяха избрали Ерлинг Халанд срещу Интер. Футболистът вкара пет гола във вратата на РБ Лайпциг, а „нерадзурите“ с целия си отбор не отбелязаха и един.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.