Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet очаква лесна победа за ЦСКА срещу Хебър

0
ЦСКА Хебър Тобиас Хайнц
Снимка: Боян Ботев/БТА

ЦСКА домакинства на Хебър Пазарджик в понеделник от 18:00 часа на стадион „Българска армия“. Двата отбора се изправят един срещу друг в мач от родния шампионат. „Червените“ са сериозно фаворизирани от букмейкърските къщи и очакванията са те сравнително лесно да победят своя съперник.

Момчетата на Нестор Ел Маестро демонстрираха колебливи изяви последно време и сега е удачен момент да се реваншират на феновете си. От букмейкърската къща уинбет излязоха с коефициент 1.21 за „единица“. Равенството е оценено на 5.20, докато ставката за успех на гостите е внушителна – 13.00.

ЦСКА беше водач в класирането за кратко, но Лудогорец изигра отложения си мач с Крумовград и вече има една точка повепе от 31-кратния шампион на България. При успех над Хебър столичният гранд отново ще се изкачи на първо място в таблцицата. 

На свой ред Хебър започна годината обещаващо, но в последно време забуксува. Задачата пред „гробарите“ изглежда много трудна. 

Коефициентите търпят промяна преди началото! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.