Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet отчита формата на Ювентус за победа над Емполи

0
Ювентус - Наполи
Снимка: БТА / BTA

Ювентус приема Емполи в мач от съботната програма на италианската Серия А. Първият съдийски сигнал на „Алианц Стейдиъм“ в Торино ще бъде даден в 19:00 часа. „Бианконерите“ имат нужда от задължителни три точки в борбата за титлата с Интер.

Юве е сред най-добрите домакини в Европа и букмейкърските къщи отчитат това. Коефициентът на уинбет за очакваната победа е 1.33. Равенството е оценено на 5.10, а ставката за успех на гостите е 10.25. Тя е доста примамлива, но трябва да се върнем до 23 септември, за да отчетем последното поражение на италианския колос.

Торинци се намират в серия от седем поредни победи. През сезона десет пъти Ювентус спечели у дома, като два пъти завърши наравно и нито веднъж не бе победен. В класирането възпитаниците на Макс Алегри водя на Интер с една точка на върха. „Нерадзурите“ обаче имат да изиграят мач повече.

Емполи се намира на предпоследната 19-а позиция. Все пак надеждите са да навакса двете точки спрямо Каляри и Удинезе, които са над чертата.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.