ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet очаква Украйна да се класира на Европейското първенство

0
Италия - Украйна
Снимка: БТА / BTA

Украйна и Исландия се изправят един срещу друг в решителен мач за класиране на Европейското първнество по футбол през лятото. Единият от двата отбора ще осигури своята виза за голямото събитие в Германия, а другият ще остане с празни ръце.

Очакванията на букмейкърските къщи са за победа на Украйна. В родния портал winbet дават 1.49 за успех на „жълто-сините“. Равенството е оценено на 4.33. Ставката за исландците пък е в размер на 7.25. Това ясно показва какви са шансовете на двата тима.

Украйна постигна феноменален обрат, за да се добере до този решителен бараж. До 85-ата минута изоставаше от Босна и Херцеговина с 0:1, но голове на Роман Йеремчук и Артьом Довбик осигуриха успеха секунди преди края.

По същото време Исландия разгроми Израел с 4:1 и влиза с високо самочувствие в новия сблъсък.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.