Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet очаква победа на Реал Мадрид срещу Алавес

0
Реал Мадрид Винисиус
Снимка: БТА

Реал Мадрид гостува на Алавес в мач от испанската Ла Лига. Двубоят е в четвъртък (21 декември) от 22:30 часа. Очакванията са за динамичен и отворен сблъсък, в който ще има голове.

Според водещите букмейкърски къщи Реал не би трябвало да се затрудни. На сайта на уинбет бг дават коефициент 1.60 за победа на „лос бланкос“. Равенството е оценено на 4.25, докато ставката за успех на Алавес е 5.75. Фаворизирането на мадричани е много сериозно.

Момчетата на Карло Анчелоти са втори във временното класиране зад хита Жирона. При победа обаче ще излязат на първото място и мотивацията им несъмнено е голяма. Алавес се бори със зъби и нокти за всяка точка.

Домакините са с три пункта над опасната зона и не могат да бъдат спокойни за оставането си в испанския елит.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.