ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet oчаква победа на Манчестър Юнайтед срещу Копенхаген

0
Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Снимка: БТА / BTA

Манчестър Юнайтед приема датския Копенхаген във вторник от 22:00 часа на своя „Олд Трафорд“. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в третия кръг от груповата фаза на турнира Шампионска лига. Момчетата на Ерик Тен Хаг още са в търсене на първата си победа в тазгодишното издание на надпреварата.

Въпреки това букмейкърите са на мнение, че техните шансове за успех са много високи. В сайта за спортни залози на winbet online се дава коефициент 1.32 за „единица“. Равенството е оценено на 6.00. Ставката за шокираща победа на Копенхаген пък е 12.00. В миналия кръг турският Галатасарай успя да си тръгне с 3 точки от „театъра на мечтите“ и сега датчаните ще се опитат да повторят подвига.

Очакванията са все пак Юнайтед да завоюва успеха пред своите изстрадали през последните години фенове. До преди 10 години английският колос мачкаше наред у дома и в Европа, но сега лежи на стари лаври. Задачата на Тен Хаг е да възвърне стария блясък на клуба. В шампионата вече титлата изглежда е мираж, а стартът в Шампионска лига също не беше обнадеждаващ.

Отборът загуби първите си две срещи – с по 2:3 от Байерн Мюнхен и Галатасарай.

Коефициентите търпят промяна.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.