ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet очаква лек мач за Манчестър Юнайтед във ФА Къп

0
Манчестър Юнайтед - Астън Вила
Снимка: БТА / BTA

Уигън Атлетик приема Манчестър Юнайтед в един от любопитните сблъсъци за Купата на Англия. Срещата е в понеделник, 8 януари, от 22:15 часа българско време. 

Отборът от Лига 1 има домакинско предимство, но то едва ли ще компенсира сериозната разлика в класите. „Червените дяволи“ са фаворизирани от букмейкърските къщи, сред които уин бет отчита коефициент едва 1.25 за победа. Равенството е оценено на 7.00, а шокиращ успех за тима от трета дивизия ще умножи залозите по 10.00.

След загубата от Нотингам Форест (1:2) и предхождащите я резултати настроенията в Манчестър клатят стола на Ерик Тен Хаг. Мениджърът на гранда има нужда от убидителна победа за ФА Къп, за да може поне малко да потуши напрежението. Вече бяха регистрирани няколко антирекорда от началото на сезона.

Самата кампания е пълен провал – Юнайтед отпадна още в груповата фаза на Шампионска лига, а място в Топ 4 на Висшата лига към момента изглежда недостижимо. По-лошото е, че футболистите не показват хубав футбол и това допълнително захранва критиките. Ще успее ли английският колос да се поздрави с победа?

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.