ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet не очаква нова издънка на Байерн Мюнхен

0
Байерн Мюнхен, Серж Гнабри
Twitter.com

Байерн Мюнхен приема Айнтрахт Франкфурт в най-интересния мач от уикенда в Бундеслигата. Сблъсъкът е между първия и четвъртия, като разликата между двата отбора е само пет точки. 

Домакините са уверени, че ще се завърнат на пътя на победите. Техен успех е оценен на 1.33 от българския букмейкър winbet online, докато равенството е с коефициент 6.00. Изненадващ триумф на гостите ще умножи залозите по 7.50.

Байерн се намира в серия от две поредни равенства – с по 1:1 срещу РБ Лайпциг и Кьолн. Преди това беше наредил впечатляваща победна серия и ще се опита да се завърне в „зеления сектор“. 

Айнтрахт играе със самочувствието на победител в турнира Лига Европа и се движи отлично, само на точка от първото място. Сред най-опасните футболисти в срещата ще са Серж Гнабри и Рандал Коло Муани, които се намират в страхотна форма. 

Заб. Коефициентите могат да търпят промени до началото на мача. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.