ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet не очаква издънки до края на годината в Италия

0
Милан - Лацио
Снимка: БТА / BTA

Още един кръг от италианската Серия А ще се изиграе до края на 2023 година. Между празниците част от най-обичаните отбори в Европа ще излязат на терена за радост на феновете си.

Вероятно най-интересен ще е сблъсъкът между Ювентус и Рома. С изключение на него всички останали топ отбори ще имат леки съперници и от winbet.bg sport очакват да няма издънки. Иначе коефициентът на българския букмейкър за победа на Юве е 2.05. Равенството е оценено на 3.00, а успех на Рома би изплатил залозите умножено по 4.20.

От букито дават 1.65 за домакинска победа на Наполи над Монца, където ремито е оценено на 3.75, а „двойката“ – 5.75. Триумф за Интер в Геноа ще изплаща залозите по 1.62, докато равенството 3.80, а шокираща победа на Дженоа – 5.75.

По Коледа стават чудеса, но домакинският успех на Лацио срещу Фрозиноне е оценен на 1.67 и изглежда напълно резонен. Останалите два изхода от този сблъсък са съответно със ставки 3.80 и 5.00.

Коефициентът за победа у дома на Милан срещу Сасуоло пък е 1.45. Равенството там е във вид 4.50, докато „двойката“ е 6.50.

Мачовете са на 29 и 30 декември. Всички коефициенти подлежат на промяна преди първия съдийски сигнал!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.