Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET Mystery Scratch КЕШ Изненади: 500 000 лв!

0
winbet mystery scratch бонус
Уинбет Бонус Mystery Scratch с КЕШ Изненади

Април обещава да бъде вълнуващ в Winbet bg с идването на новата оферта Mystery Scratch. Общият награден фонд на промоцията е 500 000 лева и тя обещава кеш изненади по време на игра.

Към Winbet.bg

Участието в промоцията изисква да влезете в своята сметка и да поставите залози на избрана от вас игра в казино секцията. На случаен принцип, бонусът се активира по време на играта и се визуализира кеш изненада на стойност между 5 и 200 лева. Нужно е да изберете скреч карта, която да изтриете, за да разберете какъв е вашият бонус. Офертата ще трябва да се активира до 24 часа след получаване през раздел „Моите оферти“ и бутон „Приеми бонуса“. След като го направите, сумата автоматично ще се добави към вашия баланс без нужда от разиграване, което означава, че веднага може да бъде изтеглена.

Промоцията няма да бъде валидна по всяко време. Тя ще е на линия в следните периоди:

  • в дните от четвъртък до вторник: от 10:00 до 18:00 ч.
  • в сряда: от 10:00 до 16:00 ч.

Всеки залог, независимо от неговия размер, може да активира скреч карта за допълнителна награда. Единствено е важно да запомните, че залози с бонус средства няма да се класират за офертата. Няма ограничение и в броя на наградите, които може да получите от тази промоция, така че ви желаем късмет и повече възможности за изтриване на виртуалната карта с мистериозна награда.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.