ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Месец на Финалите – Вземи до 500 лв. FREE BET

0
Winbet месец на финалите
Месец на финалите в Winbet.bg - До 500 лв. Free Bet

Предстоят ни пет запомнящи се футболни финала в края на месеца, а Winbet.bg предлага и специална оферта „Месец на Финалите“ по случай кулминацията на най-популярните футболни турнири в Европа. Това означава 5 финала и до 500 лв. FREE BET.

Към Winbet.bg

За квалифициращи залози се приемат само единични, които са поставени по време на мача (на живо). Минималната сума на залога трябва да е не по-малка от 20 лв., а ето и участващите срещи в промоцията:

  • Финал купа на България (Лудогорец Разград – Ботев Пловдив) – 15.05.2024
  • Лига Европа финал (Аталанта – Байер Леверкузен) – 22.05.2024
  • FA CUP/Англия финал (Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед) – 25.05.2024
  • Лига на конференциите финал (Олимпиакос – Фиорентина) – 29.05.2024
  • Шампионска лига финал (Борусия Дортмунд – Реал Мадрид) – 01.06.2024

При успешно поставен единичен залог от 20 лв. на една от посочените срещи, играчът ще получи безплатен залог от 10 до 100 лв. на произволен принцип. Съответно, ако заложите и на петте финални срещи, ще имате възможността да грабнете до 500 лв. FREE BET, който да използвате на всички събития в разделите „Спорт“ и „На живо“

Последното изискване към залозите е свързано с коефициентa. Според правилата на промоцията „Месец на Финалите“ всеки залог трябва да е поставен на коефициент от 1.60 или по-висок, за да се квалифицира за награда. Това изискване е неразделна част от повечето спортни Winbet бонуси и играчите трябва стриктно да се придържат към него, за да получат своята награда.

Както виждате, предстои ни грандиозен завършек на месец Май в Уинбет, изпълнен с множество футболни драми и емоции. А вие имате ли необходимите умения, за да познаете кой ще е новият шампион?

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.