ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet избра своя фаворит в мача Торино – Аталанта

0
Аталанта
Снимка: БТА

Торино и Аталанта ще закрият кръга в италианската Серия А. Двата отбора излизат един срещу друг в понеделник от 21:45 на „Стадио Олимпико ди Тoрино“. Очакванията са за динамичен сблъсък с много голове. 

Букмейкърските къщи определиха плаващи коефициенти. Според водещото буки у нас winbet bg гостите имат едни гърди пред съперника си преди първия съдийски сигнал. Ставката за Торино е 3.10. Равенството е оценено на 3.20, докато победа на Аталанта ще умножи залозите по 2.40.

Бергамаските не успяха да стигнат до успеха в три поредни кръга и сега ще гонят задължителни три точки. Те се сринаха до осмо място в таблицата и дори среднякът Болоня събра по-сериозен актив. 

При „биковете“ ситуацията е още по-зле и те са на 12 позиция. Тяхната голова разлика е 10-16, докато на Аталанта е 21-13, което говори за незаслужено ниско класиране от „богинята“. 

Коефициентите търпят промени! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.