ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet фаворизира Славия срещу Ботев Враца

0
Славия - Локомотив София
LAP.bg

Славия гостува на Ботев Враца в мач от втория кръг на Първа лига. Очакванията са визитата да бъде спечелена от „белите“, които започнаха с успех срещу Етър във Велико Търново. 

Според букмейкърските къщи има голям шанс това да се случи. Коефициентът на уинбет онлайн за победа на Славия е 2.00. Равенството е оценено на 3.30, а успех на врачани би изплатил залозите по 4.00.

Мачът е от 19:00 часа в понеделник, 24 юли. За разлика от Славия Ботев Враца започна със загуба от Локомотив София (0:1) и това не повлия добре за самочувствието на отбора. 

Коефициентите търпят промяна до началото на мача. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.