ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET фаворизира Кристъл Палас срещу Манчестър Юнайтед!

0
Хари Магуайър
Снимка: БТА

Кристъл Палас посреща Манчестър Юнайтед в първия ден от новата седмица след празниците. Сблъсъкът в Лондон е от 22:00 часа. Очакванията са за много динамичен и интригуващ двубой.

Букмейкърските къщи изненадващо фаворизират Кристъл Палас. Коефициентът за домакините в уинбет е 2.40. Равенството там е оценено на 3.75. Шансовете на „червените дяволи“ са равни на ставка 2.75.

Възпитаниците на Ерик Тен Хаг изпращат много лош сезон и всеки успех до края може поне малко да върне усмивките на „Олд Трафорд“. През лятото се очаква чистка, като дори мениджърският стол се клати.

В Палас ще се надяват звездата Майкъл Олисе отново да поведе отбора към победа срещу знаменит съперник. Наскоро беше надигран Ливърпул насред „Анфийлд“ с 1:0, а това до голяма степен отказа Юрген Клоп и момчетата му от борбата за титлата.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.