Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet фаворизира Арсенал в дербито с Челси

0
Арсенал
Арсенал (Снимка: БТА)

Арсенал и Челси се изправят един срещу друг в отложен мач от 29-ия кръг на английската Висша лига, който ще се играе във вторник (25 април). Съперничество на тези два лондонски колоса е дългогодишно и неизменно предлага интригуващи сблъсъци.

Този път има ясно изявен фаворит. Според букмейкърската къща winbet Арсенал ще спечели срещата, като коефициентът за домакините е едва 1.55. Ставката за равенство е 4.45. Тази за гостите е 6.00.

Това ясно дава да се разбере, че момчетата на Микел Артета влизат с голямо самочувствие в срещата. Те правят страхотен сезон и все още голямата цел е в техни ръце – спечелване на титлата. 

„Сините“ на свой ред вече объркаха на няколко пъти сметките на водещите в класирането и сега отново ще се опитат да го сторят. Челси няма как да бъде подценяван от анализаторите, но пък и шансовете в този сблъсък на хартия не са големи.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.