ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet дава висок коефициент за победа на ЦСКА в Пловдив

0
ЦСКА - Локомотив София Тобиас Хайнц
Снимка: LAP.bg

ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в понеделник от 20:00 часа. 31-кратният шампион ще се опита да нанесе първо поражение на съперника през сезона. Локо тръгна много силно с 9 победи и 2 равенства първите 11 кръга на шампионата.

Според мнозина обаче тази форма няма да се задържи дълго. От българския букмейкър уинбет дават коефициент 2.00 за успех на „червените“. Равенството ще изплаща 3.15, докато ставката за победа на Локомотив е оценена на 3.60. Очевидно очакванията са гостите да имат игрово предимство на „Лаута“.

В България не са много мачовете, в които можем да видим удвояване на залога при победа на ЦСКА. Нестор Ел Маестро успя да вдигне тима след игровата сила в началото на сезона. В Борисовата градина вече набират инерция, като имат четири поредни успеха. С някои от предложенията за уинбет бонус пък могат да се донесат още по-сериозни печалби. При множествен залог има процент за успех на правата колонка в зависимост от броя на селекциите и още.

Коефициентите търпят промяна преди началото на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.