ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet дава сериозен коефициент на Челси срещу Нюкасъл

0
Енцо Фернандес
Снимка: БТА

Челси домакинства на Нюкасъл в мач от 28-ия кръг на английската Висша лига. Сблъсъкът е в понеделник (11 март) от 22 часа българско време. Ще се проведе на „Стамфорд Бридж“ в Лондон.

Очакванията са за победа на домакините, но според букмейкърите тя не е напълно сигурно. Именно за това говори високият коефициент от 1.99 в уинбет за успех на „сините“. Равенството в българския сайт за спортни залози е оценено на 4.25. Нетипично, но ставката за гостите е по-ниска от ремито – 3.70.

Джордитата ще се опитат да направят първи дубъл срещу Челси в ерата на Висшата лига. За последно Нюкасъл спечели и двата мача през сезон 1986/1987. У дома те спечелиха с 4:1 през ноември. Сега обаче „сините“ си стъпват на краката и изобщо няма да е толкова лесно.

Челси постигна някои впечатляващи резултати напоследък, като равенствата с Манчестър Сити и Ливърпул, които не бъркат. Ремито 1:1 с „гражданите“ дори бе при гостуване. Това с мърсисайдци обаче доведе до дузпи във финала на „Карабао къп“, а при тях възпитаниците на Маурисио Почетино загубиха.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.