ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet дава предимството на Юнайтед в дербито с Лийдс

0
Антони, Манчестър Юнайтед
БТА

Манчестър Юнайтед и Лийдс излизат в едно класическо съперничество за английския футбол. Мачът е отложен от 8-ия кръг на английската Висша лига. Първият съдийски сигнал е в 22:00 часа българско време.

Двата отбора се намират на противоположните полюси. Юнайтед е в страхотна форма и коефициентът за победа от българския букмейкър winbet е едва 1.45. Ставката за равенство е 5.00, а „двойката“ е оценена на 6.00.

„Червените дяволи“ са категорични на свой терен през сезона и вече наредиха 13 поредни победи. Отборът се съвзе по отличен начин след крушението с Брайтън (1:2) в началото на кампанията и оттогава редица именити степени преклониха глава на „Олд Трафорд“.

Това изведе тима на трето място във временното класиране на едва три точки от втория Манчестър Сити. От друга страна Лийдс е 17-и с едва 18 точки. Същото толкова има Евертън, който е в зоната на изпадащите, а Борнемут дебне с една по-малко на предпоследното място. 

Именно затова е логично Манчестър Юнайтед да е сериозен фаворит. Все пак това е английската Висша лига и никога не бива да се отписва съперникът. Коефициентите търпят промени до началото на мача. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.