ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet дава предимство на Реал Мадрид при гостуването на РБ Лайпциг

0
Родриго Реал Мадрид
Снимка: БТА

Неусетно отново стана време за Шампионска лига. Реал Мадрид ще има нелеко изпитание във фазата на осминафинаите – германския РБ Лайпциг. В първата среща на 13 февруари от 22:00 часа „лос бланкос“ гостуват.

Дори и далеч от дома обаче букмейкърските къщи ги фаворизират. Коефициентът за победа на Реал в уинбет е 2.20. Равенството е оценено на 3.60, а ставката за успех на РБ Лайпциг е 3.10. Двата отбора се паднаха в „турнира на богатите“ и през 2022 година, когато „биковете“ спечелиха домакинството си с 3:2, но след това Реал ги елиминира с победа 2:0 на испанска земя.

Формата на възпитаниците на Карло Анчелоти има защо да стряска съперника. През уикенда те отнесоха с 4:0 своя директен конкурент за титлата в Ла Лига – Жирона. В Шампионска лига пък постигнаха шест победи от шест мача. Има защо „лос бланкос“ да се води господарят на тази надпревара.

Настроението в РБ Лайпциг пък е на противоположния полюс. Тимът се представя колебливо в Бундеслигата, като от началото на календарната година спечели само един от петте си мача. В същото време загуби цели три от тях и веднъж завърши наравно.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.