Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Бонус Вечно Дерби – до 100 лв. Free Bet за мача ЦСКА-Левски

0
Winbet eternal derby
Winbet Бонус Вечно Дерби - Спечели до 100 лв. Безплатен залог

Добри новини за привържениците на българския футбол, защото ни предстои един от най-горещите сблъсъци за годината, а с него и Winbet Бонус Вечното Дерби. Битката между червените и сините на 07.04.2024 носи със себе си и безплатни залози от 10 до 100 лв. за всички регистрирани играчи в сайта на Winbet.

Към Winbet.bg

Тези от вас, които желаят да участват в промоцията и да подкрепят своя фаворит трябва да поставят залог по време на мача ЦСКА – Левски, в Winbet.bg. Ако залогът ви отговаря на изискванията по-долу ще получите Free Bet на стойност от 10 до 100 лв. Сумата на наградата се определя на случаен принцип.

  • Минимален квалифициращ залог – 20 лв. единичен/Bet Builder
  • Участващи събития – ЦСКА срещу Левски (07.04.2024), само залози в раздела „На Живо“
  • Минимален коефициент – 1.60 или по-висок
  • Неучастващи залози – такива с бонус средства, безплатен залог или тези с пълен кешаут. Залозите с частичен кешаут ще се зачитат, в случай че отговарят на изискването за минимален залог

В промоцията Winbet Бонус Вечно Дерби ще участват всички печеливши и губещи залози, отговарящи на изискванията по-горе. Минималният безплатен залог е 10 лв., а максималния 100 лв. След активирането му от раздела „Моите Оферти“, той ще бъде достъпен за период от 3 дни, така че не трябва да губите много време. В тази секция ще откриете и останалите Winbet бонуси, които са налични във вашия игрален акаунт.

Безплатният залог може да се използва за залози преди игра или на живо за всички спортове, а изискването за минимален коефициент е 1.01. Това ви отваря множество възможности как да оползотворите своята награда от дербито ЦСКА-Левски.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.