Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet BONUS SHOT – Допълнителен начален бонус от 50лв.

0
Winbet Bonus Shot
Winbet BONUS SHOT - 50 лв. за 50 лв. при регистрация

Добра новина за всички, които все още нямат регистрация в Winbet.bg – ето, че търпението се оказа добродетел.

От днес сайтът предлага BONUS SHOT – допълнителен начален бонус, който ще бъде достъпен за активация до 30.06.2024 . Всеки нов потребител, ще може да грабне 50 лв. със само 3 пъти (3х) разиграване, при минимален квалифициращ депозит от 50 лв.

Към Winbet.bg

Ето как да получите бонуса:

  1. Регистрирайте се в сайта на Winbet
  2. Депозирайте 50 лв.
  3. Активирайте бонуса от секцията “Моите Оферти”
  4. Забавлявайте се с EGT Digital

Бонус средствата ще бъдат преведени към новия ви акаунт автоматично и ще трябва да ги превъртите 3 пъти (бонус + депозит) на игрите от EGT Digital. Времето, с което ще разполагате за това е 3 дни.

Забележете, че активацията на офертата BONUS SHOT, няма да ви попречи да получите и Началният All Inclusive Бонус от Winbet. Това означава, че след като изиграете една от офертите, може да продължите със следващата при нов квалифициращ депозит. Последователността за активиране не е от значение и сами може да прецените, с кой от бонусите да започнете играта в Уинбет.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.