Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Bonus Room: Три бонус предложения до 5000 лв. всеки ден

0
Winbet bonus room
Уинбет BONUS ROOM - Индивуални бонуси до 5000 лв. всеки ден

Подгответе се за още повече изненади през април с промоцията Winbet Bonus Room. Всеки ден ви очакват 3 бонус оферти, всяка от които до 5000 лв., а изборът е единствено ваш. Влезте в стаята с бонуси на Winbet през Април и открийте какво ви очаква.

Към Winbet.bg

Промоцията е достъпна за всички регистрирани играчи в Winbet bg и не изисква депозит или поставяне на залози. Наградите от Winbet Bonus Room имат индивидуални правила и условия, които ще бъдат споделени в самата оферта. Наградите включват: Безплатни завъртания, Безплатни залози и Кеш бонуси до 5000 лв. Но това не е всичко, защото има и специален подарък-изненада от самия Христо Стоичков.

Промоцията Winbet Bonus Room ще бъде активна от:

  • Старт – 01.04.2024
  • Край – 01.07.2024

За да разкриете своите дневни бонус предложения трябва просто да влезете в своя акаунт и да отидете на страницата на промоцията веднъж на 24 часа. Обновяването на наградите става всеки ден в 00:30 часа. При натискането на бутона „Виж награди“ ще започне разбъркването на всички участващи в промоцията награди. След натискането на бутона „Играй“ ще пуснете топче на случаен принцип, което ще се приземи в един от секторите, съдържащ 3 индивидуални оферти.

Обърнете внимание, че при активирането на една от офертите, другите две ще бъдат автоматично отменени и няма да бъдат налични за получаване при последващ депозит. Затова внимателно преценете, кое от трите дневни предложения от Winbet е най-подходящо за вас и започнете да играете.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.