Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

WINBET дава 50 FREE SPINS бонус при депозит с Cashterminal

0
winbet бонус free spins cashterminal
WINBET бонус безплатни завъртания при депозит с Кештерминал

Уинбет обяви нов бонус безплатни врътки за всички съществуващи клиенти, които направят депозит с Кештерминал. Офертата се предлага с конкретни условия и правила, за които ще ви разкажа подробно в следващите редове.

Вземи 50 FS


Как да получите Кештерминал бонус от Winbet?

  1. Посетете някоя от Cashterminal касите или устройства, които участват в промоцията.
  2. Направете успешен депозит към сметката си в Уинбет за поне 30 лева.
  3. Всеки първи депозит за седмицата ще ви донесе 50 Free Spins бонус.

Независимо дали депозирате 30 лева или повече, ще получите точно 50 безплатни врътки бонус. Важното е сумата да не е под минималния праг, чрез който се активира промоцията. Офертата може да се инициализира по веднъж всяка седмица чрез извършен депозит на някое от устройствата или касите, които участват в промоцията. Пълният списък с тях ще откриете на страницата на бонуса в сайта на оператора.


Как се използват безплатните игри?

Получените 50 FS ще бъдат валидни за игра по избор на провайдъра EGT Digital. Всяко завъртане ще бъде на стойност от 0,10 лв. Хубавото на този Winbet бонус е, че няма изисквания за превъртане на евентуалните печалби от бонус врътките. Това ще рече, че всичко спечелено с тях ще бъде под формата на кеш сума във вашия акаунт на Уинбет.

Winbet отново впечатлява с бонус оферта и вече депозитите с кештерминал ще бъдат възнаградени със специална оферта. Тя е активна до 12 Май 2024 г., но може и да бъде удължена след това. Желаем ви успех!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.