Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уест Хем уреди халф на Аякс, няма да играе срещу Лудогорец

0
Мохамед Кудус
Снимка: Twitter.com/Dan Woffenden

Тази вечер от 21:00 часа нидерландският гранд Аякс гостува на Лудогорец в първи двубой от плейофите на турнира Лига Европа. Амстердамци обаче почти сигурно ще бъдат без един от основните си играчи, след като полузащитникът Мохамед Кудус е пред трансфер.

The Athletic съобщава, че ганайският офанзивен халф няма да играе тази вечер срещу „орлите“, тъй като до края на седмицата трябва да премине в Уест Хем Юнайтед. Трансферът на Кудус ще бъде в размер на 35.5 милиона паунда и още 2.5 милиона под формата на бонуси.

Медията допълва, че ганаецът ще подпише договор за пет години и опция за още една с „чуковете“. Към него има оферта и от друг английски клуб, но футболистът предпочита да играе за носителя на трофея от Лигата на конференциите.

За срещата с Лудогорец довечера, старши треньорът на Аякс – Морис Стайн, няма да може да разчита още и на трите си нови попълнения – Йосип Шутало, Гастон Авила и Чуба Акпом, които все още не са картотекирани за мачовете в Европа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.