Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на Левски ще обсъжда бъдещето си с агента си

0
Левски - Локомотив София
LAP.bg

Звездата на Левски – Уелтън, ще трябва да реши документални проблеми, които да му помогнат в кандидатстването за издаването на български паспорт по време на паузата за национални отбори.

Бразилецът ще пътува за родината си, а той вече се е срещнал и с мениджъра си Робсон Роча, като двамата по всяка вероятност са обсъдили представянето му с екипа на „сините“ и бъдещето му. Договорът на крилото с Левски изтича с края на 2024-а година. Той, както и Андриан Краев, получи предложение за нов контракт, но за момента все още не е дал конкретен отговор.

Интерес към бразилеца от от страна на различи чуждестранни клубове, като по-рано презседмицата се заговори, че португалският Жил Висенте готви оферта за 26-годишното крило.

Уелтън се намира в чудесна форма от началото на сезона както в родното първенство, така и в европейските мачове на отбора. Общо за „сините“ има 68 мача във всички турнири, в които вкара 13 попадения. През тази кампания реализира два гола в 12 двубоя.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.