ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уелс спечели първото си домакинство в евроквалификациите

0
уелс
Снимка: БТА

Националният отбор на Уелс постига победа в първия си домакински мач от Група „D“ от евроквалификациите за първенството догодина. „Драконите“ победиха гостуващия тим на Латвия с минималното, но напълно достатъчно 1:0 на „Кардиф Сити Стейдъм“.

Единственият гол в мача бе дело на Кифър Муур в края на първото полувреме, а Даниел Джеймс даде асистенцията. През втората част за играчите на Робърт Пейдж се откриха и още възможности, но завършващият удар на домакините така и не затрудни отново Павел Стейнборс.

Уелс заема първо място във временното подреждане с 4 точки, докато Латвия все още няма спечелена точка и е на последната позиция.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.