Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вълна от подкрепа: „Червена“ България застана зад Турицов

0
Иван Турицов
БТА

Иван Турицов се превърна в антигерой за ЦСКА в двубоя срещу ЦСКА 1948. Десният краен бранител, който е и вицекапитан на „червените“, изпусна дузпа много дълбоко в добавеното време на срещата с гостите от Бистрица.

Турицов можеше да донесе победата на своите, но стреля в аут от бялата точка.

След края на двубоя 23-годишният играч бе много емоционален и се разплака още на терена, въпреки че неговите съотборници положиха усилия да го успокоят. Най-активни в опитите за утеха към Турицов бяха капитанът Юрген Матай, Дауда Бамба и Амос Юга.

След края на срещата мненията на феновете на ЦСКА бяха почти изцяло в подкрепа на сърцатия вицекапитан на тима.

Привържениците на 31-кратния шампион дадоха редица примери с велики играчи, пропускали дузпа – Джон Тери, Роберто Баджо, Андрий Шевченко и други.

На практика пропускът на Турицов може да коства титлата на ЦСКА, ако Лудогорец не сбърка срещу Черно море.

Последният кръг на родния шампионат праща „зелените“ във Варна срещу Черно море, докато за ЦСКА предстои Вечно дерби с Левски, което обезателно трябва да бъде спечелено, за да има тимът теоретично шанс за титлата, но при условие, че „орлите“ допуснат грешка в морската столица.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.