ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Всичко е ясно: Генчев поема Ботев Пловдив за две години

0
Станислав Генчев
LAP

Всичко около новия треньор на Ботев Пловдив е ясно. Неговото име е Станислав Генчев и това ще бъде официално обявено в четвъртък според „Дспорт“.

Ръководството на „канарчетата“ и Генчев са постигнали разбирателство за договор за две години. Специалистът ще вземе със себе си в Пловдив и помощника си от Локомотив София Живко Миланов.

Името на Генчев дълго бе спрягано като наследник на Бруно Балтазар, който се провали с гръм и трясък под тепетата. Самият български специалист дълго отричаше, че води разговори с „жълто-черните“, докато не стана ясно, че сделката между него и клуба е финализирана в началото на тази седмица.

Ботев Пловдив завърши шампионата на незавидното десето място и на практика през целия сезон не се бореше за абсолютно нищо, тъй като и за Купата на страната отпадна на доста ранен етап.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.