ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вратар вкара на Локомотив Пловдив в Турция

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Наш отбор, който напролет ще гони медали и класиране за европейските турнира, продължава с контролите си на турска земя.

Отборът на Локомотив Пловдив изгуби с 1:3 от косовския Прищина, като куриозното в мача бе, че вратарят на съперника на пловдивчани вкара първия гол в срещата. Именно той откри резултата в 19-ата минута. Тогава Ардит Ника изпълни аут, а силният вятър понесе топката към вратата на излезлия напред Динко Хоркаш и го прехвърли за 1:0.

В 34-тата минута Ендрит Красники удвои резултата в полза на тима от Косово със силен шут, след който топката се отби от гредата, преди да се оплете в мрежата. В последната секунда на полувремето Христо Иванов сбърка и двама косовари се озоваха сами срещу Хоркаш, при което Белеша реализира.

В 76-та минута Локо стигна до почетен гол. Димитър Илиев намери на добра позиция Евандро, който се обърна и прокара топката зад вратаря за 1:3.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.