ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вратар приключи с Лудогорец

0
Серджио Падт
Снимка: LAP.bg

Вратарят на Лудогорец – Серджио Падт, ще напусне отбора през зимата. Нидерландецът, който в последните месеци почти не получава шанс за изява за „орлите“, имаше желание да си тръгне още през лятото и именно негов провален трансфер доведе до това да бъде оставен трайно на резервната скамейка, пише „Тема Спорт“.

Покрай сблъсъците с Аякс от плейофите за Лига Европа е пристигна оферта за Падт, но не се е стигнало до споразумение, което не се е харесало на нидерландеца. Друга причина е била, че съпругата на вратаря е искал промяна, като се е преместила да живее във Варна.

„Орлите“ вече се оглеждат за нов вратар, а в последните два мача заложиха на младежкия национал Дамян Христов, който запази „суха“ мрежа при убедителните победи с 5:0 и 4:0 съответно над Ботев Враца за първенството и Локомотив Пловдив за Купата. В отбора е и Симон Слуга, но няма да е изненада да се стигне до раздяла и с него.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.