ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Волейболният Хебър търси подкрепа от бизнеса в града

0
Хебър - Дея спорт
Снимка: БТА / BTA

ВК Хебър Пазарджик започва нова кампания под наслов „Смело напред“. С нея се обръща към съграждани от малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети. Клубът има нужда от свежи финанси през идните месеци предвид тежката криза.

Старши треньорът Алберто Джулиани и няколко основни играчи вече напуснаха тима след смяната на местната власт.

„Представяме ви кампания „Смело напред“, в която се обръщаме към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на любимия ни клуб в идните месеци.

Волейболен клуб Хебър предоставя една от най-добрите платформи, пазейки специално място за своите партньори във всички свои канали на участие – националните телевизии, спортните зали и едни от най-добре развитите социални мрежи.

Не на последно място, за нашите партньори пазим специално място в сърцата на нашето семейство – хилядите наши фенове, с които заедно превръщаме Хебър в повече от просто клуб!

При интерес и необходимост от повече информация, може да ни пишете директно тук, в нашите социални мрежи, на телефон: 0877 714 419 или на club@hebarvolley.com“, съобщиха от Хебър.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.