ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Владислав Кънчев нокаутира Джеймс Люис в Прага

0
Владислав Кънчев
Снимка: Oktagon

Българският ММА боец Владислав Кънчев постигна престижна победа над Джеймс Люис в 45-тото издание на галата Oktagon. Бойното шоу се проведе в Прага. Дните преди боя Кънчев се закани да приключи съперника си и в събота вечер доказа, че стои зад думите си със своите действия.

Влади играеше добре от дистанция в стойка, като защитата му от тейкдауни беше отлична. Самият той осъщетви такъв на свой ред, като това беше и началото на края за неговия съперник. Кънчев нанесе серия от опасни удари с една ръка, а след това започна да вкарва и брутални лакти. Съдията прецени, че е видял достатъчно и прекрати битката за технически нокаут.

Така родният боец завоюва 13-ата си победа при професионалистите, която ще го изкачи и в ранглистата на полусредна категория на Oktagon.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.