ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Високи и равностойни ставки от Betano за Азербайджан – България

0
България национален отбор
Снимка: БТА

Азербайджан и България се изправят във втората си среща от приятелския турнир FIFA Series. Двубоите от групата на азерите и родните „лъвове“ са в Баку. Двубоят Азербайджан – България е в понеделник 25 март от 18:00 часа.

Двата тима изглеждат сравнително равностойни. Букмейкърът Бетано онлайн дава доста високи и добри коефициенти, които не предвещават фаворит. 1-ца в полза на Азербайджан е 2.60, а успех за родния тим е на 2.80. Равенство в мача се оценява на 3.05 – недалеч от другите два възможни изхода. Може да вземете betano bonus и да заложите на този мач в мартенската международна пауза.

Двете селекции победиха с по 1:0 в първите си мачове от „сериите“ на ФИФА. Домакините на завъртането Азербайджан надвиха Монголия с този резултат. България пък сломи съпротивата на Танзания с прекрасно изпълнение от фал на Кирил Десподов.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.