ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Виляреал прекърши Реал (Мадрид) в мач с много нерви

0

Реал (Мадрид) загуби с 1:2 гостуването на Виляреал в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Мачът беше изпълнен с нерви, като през втората част двата тима изпълниха и две дузпи в рамките на три минути. 

Резултатът беше открит от Йереми Пино вкара в 47-ата минута след много постна продукция и от двата тима през първото полувреме.

След час игра Карим Бензема изравни от дузпа, преразглеждана с ВАР. Само три минути по-късно обаче беше осъден нов наказателен удар, но в другото поле. Чрез него Жерард Морено възстанови преднината на Виляреал.

Това е втора загуба за „лос бланкос“ от началото на сезон в Ла Лига и общо трета за всички турнири. 

Най-добрите моменти от мача можете да видите тук

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.