ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ВИДЕО: Симулира ли Здравко Здравков, удряйки се сам с тръба?

0
Здравко Здраваков
Снимка: lap.bg

Един от най-любопитните моменти на двубоя ЦСКА – Лудогорец бе веднага след гола на Спас Делев, когато към играчите на гостите полетяха всевъзможни предмети.

Причината бе провокация от футболистите на „зелените“ буквално пред Сектор Г, което вбеси запалянковците на „червените“.

В един момент на тревата се свлече треньорът на вратарите на Лудогорец Здравко Здравков, който след това се изправи, държейки се за главата.

Първоначално остана впечатление, че той е бил ударен от фенове на ЦСКА, но по-късно в социалните мрежи се появи видео, на което изглежда, че Здравков взима предмет, наподобяващ, тръба, и се удря сам в главата.

Дали Здравко Здравков симулира, че е бил ударен от фенове на ЦСКА, удряйки се сам с въпросния предмет, преценете сами във видеото:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.